Mörk

LIBERALERNAS VÄGVAL: SOCIALDEMOKRATERNA SPÅRAR UR 

Prenumerera
visningar 64tn
99% 633 5

På Liberalernas partiråd den 28 mars beslutade en överväldigande majoritet att partiet ska stötta en borgerlig regering vid nästa val.
Beslutet fick statsminister Stefan Löfven att utmåla Liberalerna som ännu ett i raden av partier han fruktar ska äventyra Sveriges demokrati. I samma intervju prisade även statsministern vänsterpartiets demokratiska kompass, i ett utspel som på grund av sin regelrätta historierevisionism utlöste ett befogat medialt ramaskri.
Varför har reaktionerna på Liberalernas beslut blivit så starka? Varför är statsministern så angelägen att utmåla legitima partiers beslut som demokratifarliga - samtidigt som han försvarar ett parti som bevisligen faktiskt hyst totalitära ambitioner? Och vad händer med ett samhälle där den sittande regeringen utmålar oppositionen som demokratiskt illegitim?
Dessa frågor tar jag upp i veckans video.
KÖP MIN T-SHIRT “Demokratins förgörare” här:
👕 bit.ly/2LaqAry
STÖTTA MIN VIDEOPRODUKTION:
----------------------------------------------------
🥇 Stöd mig via Patreon:
www.patreon.com/HenrikJonsson
📞 Stöd mig via Swish: 1234 12 75 02
🅿 Stöd mig via PayPal: henrik@henrikjonsson.com
FÖLJ MITT VECKOBREV:
💌 mailchi.mp/7f8b9bed9375/henrik
Innehållsförteckning:
00:00 - Intro
03:00 - Liberalernas vägval
04:30 - Från frisinne till vansinne
10:00 - Optik och praktik
15:00 - Olyckskorpar och asgamar
18:30 - Odemokratiskt demokratiförsvar
24:30 - Outro
KÄLL-LÄNKAR:
----------
DN-intervjun med Löfven:
www.dn.se/sverige/lofven-begriper-inte-att-l-kan-samarbeta-med-ett-icke-demokratiskt-parti/
“Hyckleri som saknar motstycke”
www.svt.se/nyheter/inrikes/kristersson
“Inget skäl att rösta på Liberalerna”
www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/GaReEB/det-finns-inget-skal-att-rosta-pa-liberalerna

Publicerades den

 

2 apr 2021

Dela:

Videowebbadress:

Ladda ner:

Läser in.....

Lägg till i:

Lägg till i
Titta senare
Kommentarer 100   
Henrik Jönsson
Henrik Jönsson 13 dagar sedan
ALLT ÄR ENYAS FEL. Om någon undrar så är det alltså inte JAG som monetiserar den här videon. På grund av att jag inkluderat 10 sekunder av Jean Claude van Dammes "Most Epic of splits" har alltså Enyas skivbolag WMG fullständigt LUSAT NER den här videon med reklam. Så ni kan ju lägga på minnet att inte köpa deras skivor istället.
Tobbe Bergman
Tobbe Bergman 10 dagar sedan
@snuffeldjuret Det beror helt på vilken plattform/webläsare man använder ! Just nu använder jag min surfplatta med Android och Kiwi browser med Adblock och ser aldrig någon reklam ! På min stationära dator funkar Adblock utmärkt i kombination med Google Chrome !
snuffeldjuret
snuffeldjuret 10 dagar sedan
@Tobbe Bergman om jag fattat rätt är det lite bökigare att fixa det på mobilen/plattan.
fimfengius
fimfengius 10 dagar sedan
Störs faktiskt inte av reklamen. Tycker sakinnehållet i din video på alla sätt gör reklamen värd att rullas.
Tobbe Bergman
Tobbe Bergman 11 dagar sedan
@krijo210 Trodde alla hade Adblock ! Jag ser aldrig någon reklam !
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson 12 dagar sedan
Klassiskt Enya! Alltid en kul idé och låter bra i stunden, men efter är det mest ångest.
Thomas Hörz
Thomas Hörz 6 timmar sedan
Pelle Jönsson har aldrig varit på spåret
Pär Guth
Pär Guth Dag sedan
Så sant som det är sagt. Det är inte demokratin som är hotad - det är socialdemokratin.
Dehistoriapiscium fish
Alltså, det handlar om en genuin oro för ett parti som har koppling till högerextremism. Det är inte en konspiration eller en lögn han sprider för att sitta kvar, utan det är hans genuina oro, befogad eller inte. Sen var kommentaren om VPK lite.. märklig, kan en tycka. Kommunister i sig har (tror det eller ej, alla är inte Stalinister) stått på demokratins sida i väldigt mycket men VPK hade ju nära samarbete med Sovjet. Så rätt så taktlöst
Vera Sevet
Vera Sevet 2 dagar sedan
Stefan Löfven själv är kriminell
MoonWolf
MoonWolf 3 dagar sedan
Åh herregud vad du steg i mina ögon när du använde Cersei Lannister, kamrat Jönsson. Och jag som inte trodde du kunde bli bättre! Du tillhör en mycket liten grupp (tillsammans med tex Ordförande Allard) som ger mig hopp om Sverige. Tack för ytterligare en fantastisk video!
Micael8000
Micael8000 4 dagar sedan
Från klarhet till klarhet! Mycket bra! 👏🏻👏🏻👏🏻
John Heijke
John Heijke 5 dagar sedan
En stor anledning att åter igen tacka dig Henrik Jönsson för en briljant analys av vad som sker i svensk politik. Dessa presentationer är inte bara tydliga och klarsynta. De är också högst underhållande.
Kenneth Moh
Kenneth Moh 6 dagar sedan
Nja, bra program och det är riktigt att V, S samt C har haft en rasistisk bakgrund. Man kan nog också lägga till M och L också under andra världskriget. Efter att ha studerat SD så är jag inte riktigt säker om de har varit rasistiska. Partiet var ju egentligen emot att gå med i EU och invandringsfrågan var ju en del av det. Att man inte vill ha massinvandring är ju inte att vara rasistisk.
Viktor Karlsson
Viktor Karlsson 8 dagar sedan
Tack för en bra och viktig kanal med samhällsinformation Henrik! Idag lånar jag lite power från dina lyckade tittarsiffror, ursäkta min fräckhet, jag får bjuda tillbaka nån dag, ser fram emot Trumps nya plattform med spänning. Jag vill slå ett slag för jämlikheten rörande oss pappor och mammor. Vi pappor förlorar i nio fall av tio vårdnadsmål i Rättsväsendet och tvingas i tio fall av tio att betala underhåll. Ska det vara så? Denna 11 år gamla sång, tillägnad min son skrev och producerade jag i Skärholmen 2010. Gör gärna tummen upp. Önskar er en trevlig dag! Titta på ”Viktor Radar featuring Michael Ngum - My Son (Never Gonna Give You Up)” på SVdown svdown.info/post/video/ioptiLV3aZyayZY.html
Gunnar Isaksson
Gunnar Isaksson 8 dagar sedan
Övervägande majoritet? Så lät det inte i SVT/SR där hette det knapp majoritet. Där hör man!
aon10003
aon10003 8 dagar sedan
Du kritiserar alltså sossarna för att dom inte vill arbeta med ett Nazistisk parti. Snacka om att spåra ur.
Pellemanify
Pellemanify 9 dagar sedan
Äckligt att det funkar så.
Willy Norrmen
Willy Norrmen 9 dagar sedan
Ut i främsta ledet, finns som gör det annars tar vi det i Tinget.
Björn Johansson
Björn Johansson 9 dagar sedan
Nästa steg är kanske att hävda valfusk om inte Socialdemokraterna vinner valet.
Tor Henriksson
Tor Henriksson 9 dagar sedan
Skulle inte vilja samarbeta med L nu
Omega
Omega 9 dagar sedan
S vet att åsikts ridån håller på att ändras emot dom och är bara desperata att hålla uppe den nuvarande makt ordningen och gör allt för att få den att vara kvar i deras tjänst.
Gerald Wennerlund
Gerald Wennerlund 10 dagar sedan
Jag har en undran över det som sker i Sverige. Vilken tyngd har Sveriges "konstitution" för våra politiker? Sveriges grundlagar är de fyra grundlagar som reglerar Sveriges statsskick. Dessa grundlagar är regeringsformen, tryckfrihetsförordningen, yttrandefrihetsgrundlagen och successionsordningen. Grundlagarna fungerar som en grundnorm som är överordnade andra lagar och bestämmelser.
M B
M B 10 dagar sedan
Sosse fasonerna måste få ett slut!
Göran Björklund
Göran Björklund 10 dagar sedan
Tänk att jag faktiskt inte tittar på dig men gärna vill lyssna! Då är det bara löjligt med de ljud som kommer så fort det ska visas någon symbol.
fimfengius
fimfengius 10 dagar sedan
Hej Henrik, såg din video först idag och den är väldigt viktig och väldigt bra. Dock har jag en undran som handlar om varför den vänsterliberala falangen i partiet, dvs journalistkåren, vill stjälpa sitt eget parti genom att helt opponera sig mot partistyrelsen förslag att samarbeta med SD? Begriper inte den här falangen att de håller på att skickas ut ur Riksdagen och därmed bli helt nollade? Således, vad är det för processer i den här falangen som gör den så självdestruktiv som liberal? Den hade ju bättre passat in i Centerpartiet eller faktiskt i Socialdemokraterna. Och då undrar man varför den helt enkelt inte förlägger sig där den hör hemma istället för att söndra sig själv? I övrigt definierar nog SD sig själva så som socialkonservativa (dock med nationalistisk grundsyn) och inte som direkt nationalkonservativa. Endast AfS ser ut att definiera sig som ett helt nationalkonservativt parti. Tack!
Bengt Hansves
Bengt Hansves 10 dagar sedan
Gör någonting om Centerpartiet / Bondeförbudet ! De tappar också många toppnamn nu !
Bengt Hansves
Bengt Hansves 10 dagar sedan
För att någonting skall kunna transformeras måste det störtas ner i grunden ... Skapande förstörelse eller som det sades i DDR:s nationalsång.. " .. Auferstanden aus Ruinen ..! " :-)
Bosse Raven
Bosse Raven 10 dagar sedan
Det största hotet mot demokratin är såzzarna. 🤮
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Internet och verkligheten är Sossarnas största fiende !
Martin Mellembakken
Martin Mellembakken 10 dagar sedan
Du har blitt sykt god til å lage videoer mann, veldig bra forklart på en underholdende måte.. Stefan löfven er en farlig mann dere må få slike folk ut av politikken ellers mister dere landet fortere enn du klarer å si radikal globalisme
Ingrid Arvidsson
Ingrid Arvidsson 10 dagar sedan
Ojojoj så arg Löfven är för att liberalerna gör det som sossarna gör. Smider ränker, planerar och ser över strategier. Visar på hur svag deras politik är. Ja det är odemkratiskt. Men det borde Löfven ha tänkt på själv med sin egen mångfalds kultur.
Mats Nilson
Mats Nilson 10 dagar sedan
En förträfflig video, det kan inte förnekas.
Scamaz
Scamaz 10 dagar sedan
Om Sossarna får 40% av rösterna Sossarna: Demokrari är underbart och det fungerar! Om Sossarna får 10% av rösterna Sossarna: HÖGERPOPULISTERNA HOTAR DEMOKRATIN, RÖSTA PÅ OSS FÖR ATT RÄDDA DEN!
Enrique Torrente del Valle
Stort tack Henrik, nydelig presentation!!! Dock bör nämnas att sossarnas extremt korporativistiska politik har varit relativt antidemokratisk sedan 70-talet så detta fenomen är ingenting nytt. Agitationen blir dock alltmer lik Adolf Hitler själv i takt med att dess mutbara valboskap minskar och makten till denna maffian ser sig hotad. Kommer fortfarande ihåg en partiledarutfrågning på 80-talet som gjordes av studenter och hade till syfte att involvera yngre krafter i politiken. När Olof Palme fick en lite väl komprommeterande fråga från en påläst student svarade Palme med osedvanligt arrogant blick: - Jag tror… att du har förläst dig på Svenska Dagbladets ledarsidor. Något svar på själva frågan studenten ställde fick ingen av oss och SvT hade tydligen inte något intresse av att pressa denna -för många ur fårskocken svenskarna väldigt populäre ledare- på någon förklaring eller att han verkligen svarade på studentens fråga. Med tanke på att korporativismen är fascismens lillebror så har jag god grund för att kalla denna korrupta organisation för sossefascistisk. Som äkta knegare har jag ingenting gemensamt med detta maktkåta bidragsparti och skäms för hur de kan kalla sig för något som helst som överhuvud taget innefattar ordet «arbete».
Niclas Horn
Niclas Horn 10 dagar sedan
Jag har alltid varit sosse, observera, varit. Men som Stefan å Co håller på kan jag bara inte rösta på dem längre. så jävla trött på allt skitsnack de kör med. skit samma om andra partier gör det. sjunk inte till deras nivå.. men nej, de sjönk ännu lägre. alla på S sidan är rökta hos mig och många andra.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Ett uppvaknande ! Guldstjärna till dig !
palpatine84
palpatine84 10 dagar sedan
Bra video. Ful slips.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
STFU !
Antakaran
Antakaran 11 dagar sedan
Hur kan skitpartier runt 4% få större inflytande än partier runt 20%? Demokrati?
carl magnussen
carl magnussen 11 dagar sedan
Socialdemokraterna = High treason towards people, culture and nation.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Traitors plain and simple !
Andreas Wilson
Andreas Wilson 11 dagar sedan
Vad är den största risken ? Att S totalt förstör Sverige eller att liberalerna samarbetar med SD. På vilket sätt hotar detta demokratin?
Ti Ger
Ti Ger 11 dagar sedan
När kommer Order 66?
HEJ HEEEJ
HEJ HEEEJ 11 dagar sedan
Det är bara sd och vänsterpartiet som sticker ut i Svensk politik, lika halvkorrupta båda två tyvärr... dock inget i jämförelse med resterande 6. Tror det sker ett politiskt skifte, små skitpartier åker ut, till en början L och MP och sen flyger KD och centern ut...
HEJ HEEEJ
HEJ HEEEJ 11 dagar sedan
Sossarna borde inte ens ses som vänster, vad är vänster med dom?? Helt sjukt oprogressiva, vill bara ha makt??
Thomas Hörz
Thomas Hörz 11 dagar sedan
Till och med Pelle Jönsson vet ju att SD vill ha ett samhälle som liknar de i Ungern och Polen. Hans krav på vilken sorts demokrati vi skall ha kan nog inte bli lägre
Sir TogII
Sir TogII 11 dagar sedan
Beklämmande, men jag tror det behövs en total breakdown innan något bättre kan växa fram. Frågan är hur mycket som förstörs innan dess.
Migge Mogge. du är BÄST. Lennart
Sverige är inget land Sverige är en Flykting förlläggning inget annat ADOLF LÖVEN HATAR SVENSKA FOLKET FLYG Bomba Flykting förlläggning Sverige i dag Tack
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Fuhrer Löfven & Co måste bort !
Liam N
Liam N 11 dagar sedan
Manipulerar och kommer över ens, så att 20-25% av folkets röst är tystad... ...anklagar DOM sedan för att vara "ett hot mot demokratin" =)
Åke Andersson
Åke Andersson 11 dagar sedan
Som 40-talist undrar jag varför inte sossarna kommer med politiska förslag som går att realisera för att vi (Folket) skall få det bättre istället för att kasta skit som elaka pojkar och flickor i en sandlåda? Hoppas att ni tänker till eller så hoppas jag att ni försvinner för gott.
Robin Lundahl
Robin Lundahl 11 dagar sedan
S är just idag det enda hotet mot demokratin i Sverige.
Göran Nyrén
Göran Nyrén 11 dagar sedan
Skall Liberalerna sitta i någons knä, är det bättre att de sitter i SD: s knä än i S knä. S förstör vårt land och använder härskartekniker som skall hålla Liberalerna på mattan. Man påstår att L blir osjälvständigt om de väljer SD att kompromissa med och påstår att L får dålig värdegrund. Just det diffusa begreppet värdegrund använder S flitigt som härskarteknik mot SD. Vilken värdegrund har stora grupper av invandrare, med tanke på de problem vi fått ?
Anders Hall
Anders Hall 11 dagar sedan
Snygg slips. :)
Samuel Estenlund
Samuel Estenlund 11 dagar sedan
Den bästa på länge!
Björn R Bergman
Björn R Bergman 11 dagar sedan
L räknar kallt med att inta samma roll i en borgerlig regering, som MP har i nuvarande. Dvs " En minoritet styr landet"!
Willthorn WILLTHORN
Willthorn WILLTHORN 11 dagar sedan
Det här var ditt bästa avsnitt.
Conny Moreno
Conny Moreno 11 dagar sedan
Inget konstigt att rövfen "diktatorn" som inte är folk våld som han verkar tror.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Ähhhhum ! Är du frisk ?
Elora
Elora 11 dagar sedan
Om det är några som är odemokratiska i Sverige så är det Sossarna. De om några borde värna om demokratin, men istället försöker de förstöra den med som mål att behålla makten. Sedan att andra partier kan använda sig av samma saker och sedan göra landet otroligt odemokratiskt är en annan femma...
ElitsidanElitTV
ElitsidanElitTV 12 dagar sedan
Suverän avslutning på detta avsnitt. Detta borde visas för alla svenskar som har något som helst sunt förnuft kvar.
999mikemc
999mikemc 12 dagar sedan
Heja Socialdemokrati 😁
999mikemc
999mikemc 7 dagar sedan
@Anders Svensson ändock ett dåligt bevis.
Anders Svensson
Anders Svensson 7 dagar sedan
@999mikemc Ett lands narkotikapolitik är en bra markör för hur sjukt eller friskt ett land är ! Sverige hör till de allra sjukaste och inhumana trots sina plakat om humanitär stormakt !
999mikemc
999mikemc 8 dagar sedan
@Anders Svensson bevisa dit påstående.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Socialism är Ondska !
woodwyrm
woodwyrm 12 dagar sedan
Väl rutet Henrik!
David31567
David31567 12 dagar sedan
Kan ngn förklara för blir tokig ...när Björklund var partiledare så röstade 2/3 av L att man skulle gå med Löfven...sen Sabuni tog över 2/3 är emot Löfven...verkar f*n att de går partiledarens linje och kan inte tänka själva... vilken normal begåvad liberal trodde att stötta Löfven skulle ge + poäng???????????
Robert Lundkvist
Robert Lundkvist 12 dagar sedan
Det skrämmer mig hur så många kan tänka sig att rösta på ett så motbjudande parti som Socialdemokraterna. Negativt kampanjande är den enda strategin. Demokratisynen är helt åt skogen.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Det är enkom idioter som lägger sin röst på S !
Susanna Svensson
Susanna Svensson 12 dagar sedan
Det har Löfven under alla 8 år klankat på andra partier, i stället för jobba för att få ordning i landet. Diskutera sakfrågorna är Löfven inte intresserad att diskutera. S försvarar sig hela tiden, de var inte var fel att det gå snett, det är föregående regeringens fel.
Susanna Svensson
Susanna Svensson 12 dagar sedan
Nya Moderater har varit nr. 2 S under Reinfeldts 8 år. Och M har furtsatt att vara S nr 2 även under de senaste 8 år som S och MP tog mandat att styra landet, har M böjt sig för S. Decemberöverenskommelsen och allt anat S vill ändra. S, MP har fått C och L till hjälp JÖK. Men även M fast inte officiellt är mycket medgörliga i allt vad S vill. Senast de 150 miljarder till EU. M borde ha en ny Gösta Bohman. Ulf verkar tillmötesgå för S.?
Beer Drinker
Beer Drinker 12 dagar sedan
Nej, demokratin är inte hotad, därför det kan den inte vara i ett land som inte är en demokrati, utan är en DEMOKRATUR, som allt mer har utvecklats till Orwells 1984, och DDR-diktatur.
Galnast Tok
Galnast Tok 12 dagar sedan
Socialdemagogerna har äntligen offentliggjort vad man menar med "hotet mot demokratin". Demokrati omskrivs från folkvilja till åsiktsförträffligthet där åsiktsförträfflighet alltså är synonymt till socialdemokrati. Det rör sig alltså inte om ett hot mot demokratin i dess klassiska mening, utan snarare om ett hot mot socialdemokratin. Det är förstås ingen nyhet att detta är vad hotet handlar om, men skönt att det äntligen bekräftats av Socialdemokraterna så eventuella missuppfattningar kan klaras ut.
Micke P
Micke P 12 dagar sedan
Sverige har blivit ett riktigt obehagligt land att leva i, med en halvfascistisk statsminister. Jag har för länge sedan beslutat att lämna detta land så snart jag har ekonomiska möjligheter. Löfvens fackförenings maffia- och översittar skitsnack, ivrigt påhejad av stollen Arnstad, visar att jag hade helt rätt. /Micke P
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Kolla in 30 minuter med Ylva Johansson ! Folk som anser att hon gör något gott borde fanimej omyndighetsförklaras !
Sven-Erik Olsson
Sven-Erik Olsson 12 dagar sedan
Henrik glöm inte sossarnas totalitära ambitioner och den de facto totalitarism som de utövat under sina "starka" decennier
broadbandtogod
broadbandtogod 12 dagar sedan
"Ska jag rösta 7 klöver eller 7 klöver... hm, svårt val" - En svensk
vidar ulvstig
vidar ulvstig 12 dagar sedan
bra Henrik ser dej jämnt rak och tydlig och helt rätt man ser ju på Steffe att han är ju som en strykrädd hund,,, "jag måste sitta kvar,, vad skall jag göra annars,, jag kan ju inte Svetsa"
Gunnar Karlsson
Gunnar Karlsson 12 dagar sedan
Ny kamera? Snyggt!
pqsnet
pqsnet 12 dagar sedan
Apropå Partiernas mörka förflutna... 23:07 Vi behöver inte gå så långt som 1940-tal, inte ens så långt som 1970-tal. Faktum är att flertalet etablerade partier så sent som 2013 helt öppet ägnade sig åt tvångssterelisering av minoriteter i Sverige. Det kan ni läsa om på RFSL Rubrik: "RFSL: Ge skadestånd till tvångssteriliserade transpersoner"
Myrslokstok
Myrslokstok 12 dagar sedan
Att borga 1 miljon per svensk var ju rent briljant.
pqsnet
pqsnet 12 dagar sedan
Detta säger så oerhört mycket... 16:48 Att Vänstern drömmer sig tillbaka till Reinfeldts dagar... Det är ju också därför som Reinfeldt i tid och otid, liksom hans son bjuds in i Public Service och andra medier så fort man ska ge sken av att en Borgelig röst ska representeras. Reinfeldt är lika höger som 17:39 Annie Lööf.
Xantippa1000
Xantippa1000 12 dagar sedan
Allvarligt. Jag hoppas L stannar kvar och att MP försvinner istället. Om jag nu måste välja alltså. Ett borgerligt block behöver ALLT stöd eftersom jag befarar att muslimska Nyans kan ta sig in. Det behövs nämligen inte så många röster. Och de kommer givetvis samarbeta med S, C och MP! Tillsammans kan de, om olyckan nu är framme, få majoritet. Och då är det kanske totalt kört för gamla Svedala. Jag hoppas INNERLIGT att jag har fel! En mycket bra historisk beskrivning av L - tidigare Folkpartiet. Samt övriga partiers synder. TACK Henrik! 💐💐💐 Delad? Självklart. !
pqsnet
pqsnet 12 dagar sedan
Seriöst Socialdemokraterna har tappat det helt. Ett Parti som inte kan acceptera att Demokratiskt invalda partier kan tänka sig att samtala med andra demokratiskt invalda partier, är i sig inte ett demokratiskt parti. Demokrati handlar om samtal och vilar på fötroende hos folket, inte skrämselpropaganda eller ideologiska floskler 18:53. Det Löfven varnar för är precis det JÖK ÄR, en mycket tvivelaktig konstellation utan folkligt stöd.
pqsnet
pqsnet 8 dagar sedan
@Anders Svensson Ingen har dock klarat av att förklara för mig varför den Rödgröna Regeringen samtidigt satsade på att anordna vinter-OS i Sverige år 2026, men förlorade möjligheten till annat land, och dessutom satsade över en kvarts miljard på en ny flygplats i sälen som ska stå klar lagom till 2026... Flyget har ju MP och Greta skrikit sig hesa över.
pqsnet
pqsnet 8 dagar sedan
@Anders Svensson Lagom till Miljöpartiet lovat att Snön ska vara borta för alltid och Svenskarna glömt hur man åker skidor. I alla fall om man ska tro deras nyförvärv, SVT meteorologen Pär Holmgren i en artikel i Expressen 2006.
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Senast 2026 är de borta från all makt så håll ut ! Till och med Mona Sahlin sägs inse att det är kört senast 2026 !
Mendaharin Tusca
Mendaharin Tusca 12 dagar sedan
Är en instinktiv centrist, en gång i tiden när jag var ung innebar det för mig folkpartiet. Vartefter alla partier i Sverige alltmer dragits åt vänsterkanten har min röst glidit längre och längre mot högern som konsekvens, idag (med internationella mått) står ett parti ens i närheten av vad jag skulle se som mittlinjen, hatad och ratad som ett extremistparti av de andra.
Claes Hallin
Claes Hallin 12 dagar sedan
Odemokratisk riktning säger Löfven. Han borde sakgt O-Socialdemokratisk riktnimg.
DRAHK
DRAHK 12 dagar sedan
Detta är nog den bästa videon du har skapat! Tack för att du finns
Terrible Willen
Terrible Willen 12 dagar sedan
Okej så om svetsis inte tycker antal väljare avgör hur stor makt man får??.... ae jag kan inte ens spinna vidare på den tanken utan att känna hur hjärncellerna dör i huvet:) ”Denokratin är inte hotad, men socialdemokratin är det” , summerar läget ganska bra.
Terrible Willen
Terrible Willen 8 dagar sedan
@Anders Svensson jag vet knappt vad nån pratar om nuförtiden^^ det enda man kan va säker på, är att allt man säger på nätet, är fel:)
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
Du talar förstås om de SosseLobotomerade ! Been there, done that !
Magnus Blomquist
Magnus Blomquist 12 dagar sedan
Det går inte att diskutera politik idag, allt för många är så hjärntvättade och viftar omedelbart med nazist- och rasistkortet och är helt oförmögna att lystna på argument. De har aldrig läst partiprogram och får sina nyheter endast från statsmedia och kvällstidningar, men ändå är de tvärsäkra att det bara är de som har alla fakta och de enda som har "rätt" värdegrund.
Ville Vallo
Ville Vallo 12 dagar sedan
En dag hoppas jag få trycka din hand! ❤️
Claes Granfelt
Claes Granfelt 12 dagar sedan
Hej, Sossarna är inga demokrater, de borde kalla sig Socialdiktaturerna De är dessutom det mest populistiska partiet, Sverige har blivit det mest korrumperade folket eftetsom vi har flest bidragstagare. Problemet med bidrag är att det skadar samhället och kommer på sikt innebära att en kollaps är ounviklig. Svenskarna skall hela tiden vara tacksamma annars blir de av med sina bidrag. M.a.o. röstar man på Socialdiktaturerna fortsätter höja skatter och relativt sämre pensioner och sämre bidrag, en omöjlig ekvation.
Skenet Shine
Skenet Shine 12 dagar sedan
Stefan Löfgren behöver gå bort
Skenet Shine
Skenet Shine 8 dagar sedan
@Anders Svensson Amen till det
Anders Svensson
Anders Svensson 9 dagar sedan
ASAP !
riverman83
riverman83 12 dagar sedan
När man börjar bli lite äldre och följt politiken i ett antal val så blir man knappast förbluffad hur partier ständigt ändrar åsikt och lojalitet. 94 till 06: Sossarna har egen regeringen, Göran Persson vägrar låta MP få några ministerposter trots att de budgetsammarbetar. 06 till 14: Alliansen styr, motverkar S och SD på alla sätt och vis, "kommer inte ta i dem med tång" blir ett begrepp. Reinfeldt håller "Öppna era hjärtan"-tal. 14 till 18: S tar över igen, låter denna gången MP sitta med i regeringen, skapar DÖ med borgliga partier för att hålla ute SD. 18 till 21: S fortsätter med hjälp av delar av Alliansen (C, L), allt för att hålla SD borta. Övriga borgliga kan nu tänka sig att samarbeta med SD efter 10 års uteslutning. C vägrar allt samröre med V. 22 till 26: (Troligtvis sker detta): L går tillbaka till de borgliga och kan tänka sig att samarbeta med SD efter 12 års vägrande. S tvingar C att föra budgetsamtal med V för att behålla sin regering. S vinner valet återigen.
Henrik L
Henrik L 12 dagar sedan
Så jävla bra. Och det där om Centerns historia hade jag inte en aning om. Vart kan man hitta det? Kan vara bra att använda lite då och då ;-)
barbara johansson
barbara johansson 12 dagar sedan
Hur stoppar vi val fusk....
barbara johansson
barbara johansson 12 dagar sedan
Mycket obehagligt är det som pågår. samma shit som USA styrt av G.Soros...
barbara johansson
barbara johansson 12 dagar sedan
muslimsk country....
Bassa the heling mind Cassa
Hsn e den största terror mot sig eget lanf vi ville inte ha hans förgöeande av sverge
Jarmo Minkkinen
Jarmo Minkkinen 12 dagar sedan
Räven verkar inte förstå vad Demokrati är för nått.Vi har ingen Demokrati idag Är sjukt få höra denna man säga dess ord om Demokrati.
Jan Svensson
Jan Svensson 12 dagar sedan
Vad är lib.idelogi nuförtiden? Jan
jes wes
jes wes 12 dagar sedan
3:06 och globalisterna
Thomas Lindberg
Thomas Lindberg 12 dagar sedan
SWEXIT & SOSSEXIT
Thomas Leion
Thomas Leion 12 dagar sedan
Att världens största investerare redan har lämnat vet nog de flesta , men när 10 åriga pojkar på gatan i resten av världen utanför Sverige insiktsfullt pratar om att inte supporta centralbanker eller äga inom Wallenberg sfärens kontroll, så förstår man att det inte finns en chans att drain the swamp kommer tillåta att Sverige får finnas kvar i sin nuvarande form. Efter denna video kan man dock undra hur många generationer det kommer ta innan kvarvarande Svenska befolkningen lämnat huvudstads-syndromet och själv väljer stega in i insikts-samhället. Men jag har gott hopp då Svenskar alltid varit teknik intresserade och när denna fjärde vågens "hale Mary" blivit offentlig kommer friheten och möjligheterna i framtiden lysa starkare än offentliga sektorns uppfattade trygghets-struktur.
agges boys
agges boys 12 dagar sedan
Rakbladsvasst och träffsäkert fantastik bra!
MaskinistN
MaskinistN 12 dagar sedan
Svensk politik handlar ju enbart om SD.
Daniel Edström
Daniel Edström 12 dagar sedan
Sveriges bästa content producer! O gnäll inte på Svengelskan är ni snäll
Hugo Swiss
Hugo Swiss 12 dagar sedan
Åjo, visst är demokratin hotad. När vi har en statsminister som ÄR själva hotet, med sin vilja att helt subjektivt (efter den egna motaluppfattningen, om vi skall vara snälla) stävja det fria ordet, således att bara ”rätt åsikter” skall få kallas demokratiska, och skall få finnas, i medier som SVdown, Facebook, Twitter och Instagram. Då ÄR socialdemokratin inte bara ett hot mot demokratin - de är fullt ut antidemokratiska! Dagens mediastyrning har redan fört oss nästan hela vägen till sovjetunionens ”Pravda” - det tillåtna mediet, givet namnet ”sanningen”... Inte ens i det som så länge gjorde anspråk på att vara frihetens högborg - USA, är ordet längre fritt, sedan de politiskt korrekta antidemokratiska krafterna infiltrerat utbildningsväsende såväl som media, och nu kan stänga av till och med den egna presidenten när de tycker det han skriver är obekvämt. Precis som inte Trumps totala oförmåga att framställa sig själv som en tänkande och förståndig människa skulle räcka, nej, han måste tystas... Och det är ju till och med en uttalad policy idag, från PK-håll. Motståndet skall inte föras dialog med, de skall tystas, så man slipper dialogen. Kan de bli mera antidemokratiskt?
Catja Blom
Catja Blom 12 dagar sedan
Fattar inte den statsstötta medierna att de inte är trovärdiga mera😂
Catja Blom
Catja Blom 12 dagar sedan
Vi har kakistokrati som leds av löfven!Vad annat kan man förvänta sig då ?Folket borde äntligen vakna NU
dilars1
dilars1 12 dagar sedan
2022 kommer nog det "demokratiska " partiet S att be V om samarbete+C+M
dilars1
dilars1 12 dagar sedan
Inte M utan MP
Mr Hyde
Mr Hyde 12 dagar sedan
Sorry Henrik! Du är som en jobbig efterrätt på en sorglig begravning, du har ju rätt, men ingen jävel orkar lyssnna på dig. Lös det så är du min för evigt!!!
k mj
k mj 12 dagar sedan
👍🏽👍🏽
Katarina Ekstrand
Katarina Ekstrand 12 dagar sedan
Strålande! Men varför nämns inte Miljöpartiet? En vågmästarroll med frispråkig lördagspolitik som cementerat tystnadskulturen.
Mikael Pruttsson
Mikael Pruttsson 12 dagar sedan
Bra avslutning, Henrik! Lite mer pang på rödbetan.
Mikael Pruttsson
Mikael Pruttsson 12 dagar sedan
Nästa Regering : S+Mp+C+VPK?
Nästa
TIKTOKS you need to watch
9:04
SVERIGE-SAMTAL 4: Nyamko Sabuni
1:09:49
TIKTOKS you need to watch
9:04
PUPPET MASTER #5
57:38
visningar 263tn